Victor Ponta:Sunt convins că o să trecem şi la Camera Deputaţilor reducerea CAS, indiferent de opoziţia oricui

| 26 aug, 2014

REDUCEREA CAS. Premierul Victor Ponta şi-a exprimat marţi convingerea că şi Camera Deputaţilor va adopta reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, indiferent 'de opoziţia oricui faţă de acest lucru', pentru că este necesar.

REDUCEREA CAS. 'Ieri Senatul a aprobat încă o dată reducerea contribuţiilor de asigurări sociale. O să vă rog, doamna ministru Petrescu, să mergeţi şi în Camera Deputaţilor să susţineţi şi necesitatea acestei reduceri a contribuţiilor de asigurări sociale pentru a ajuta la crearea de locuri de muncă şi la fiscalizarea celor care lucrează în acest moment la negru. Mă bucur că am reuşit cu majoritatea actuală să trecem această lege. Sunt convins că o trecem şi la Camera Deputaţilor, indiferent de opoziţia oricui faţă de acest lucru, pentru că este necesar şi putem să facem şi să aplicăm această reducere fiscală', a declarat Ponta în cadrul şedinţei de guvern de marţi.

Senatul a adoptat luni, în forma trimisă iniţial spre promulgare, proiectul de lege privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, respingând astfel cererea de reexaminare a proiectului formulată în luna iulie de preşedintele României.

Proiectul a întrunit 96 voturi pentru, unul împotrivă şi două abţineri.

După votul din Senat, şi Camera Deputaţilor urmează să se pronunţe cu privire la acest subiect.

Senatul a fost convocat în sesiune extraordinară pentru a analiza cererea de reexaminare trimisă Parlamentului de şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ