VICTOR PONTA: Sunt un candidat la funcţia de preşedinte despre care ţara ştie tot. BĂSESCU nu mă poate şantaja

| 28 iul, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Victor Ponta a declarat, luni, la RTV, că este un candidat la funcţia de preşedinte despre care toată ţara ştie absolut tot, datorită şi atacurilor lui Traian Băsescu la adresa sa, adăugând că nu-i este frică de faptul că şeful statului l-ar putea şantaja cu ceva.

 

'Am un mare dezavantaj şi în acelaşi timp un mare avantaj. Sunt candidat la funcţia de preşedinte despre care toată ţara ştie absolut tot. Şi ce am făcut acum 20 de ani şi ce am făcut 10 ani şi cine mi-e familia, cine-mi sunt prietenii şi cine-mi sunt duşmanii. A avut grijă domnul Băsescu şi propaganda domniei sale să prezinte tot ce putea fi mai rău şi mai abscons în trecutul meu', a declarat Victor Ponta, întrebat dacă senatorul PSD Ilie Sârbu, socrul său, poate reprezenta o vulnerabilitate pentru candidatura sa la prezidenţiale.

Victor Ponta candidat. El a adăugat că este absolut convins că şeful statului nu mai are nimic de prezentat împotriva sa, întrebat în acest sens.

Citește și: VICTOR PONTA CANDIDAT. Sondaj INSCOP. Victor Ponta cu un picior in Cotroceni

'Iar asta îmi dă un mare avantaj. Nici nu mi-e frică de Băsescu, nici nu mă poate şantaja cu ceva. Pentru că marele talent, din păcate în sens negativ, al domnului Băsescu a fost capacitatea de a şantaja oameni şi de distruge oameni cu tot felul de dosare şi înscenări. Eu am rezistat şi nu mi-a fost uşor, cu cicatrice, cu lovituri, dar am rezistat. Şi pe 22 decembrie anul acesta, fix cam la 25 de ani după ce a mai fugit unul cu elicopterul, eu voi fi acolo când va pleca Traian Băsescu. Nu ştiu în ce calitate, de prim-ministru sau de preşedinte, dar voi fi acolo', a declarat Victor Ponta.

Candidați prezidențiale 2014. Întrebat în context cum comentează afirmaţiile şefului statului potrivit cărora 'păpuşarul' de la ADS ar fi senatorul Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, premierul a spus că Băsescu ori a îmbătrânit, ori este fals informat.

'Domnul Băsescu ori a îmbătrânit, ori a început să primească note false de la tot felul de securişti ce-i mai are el prin jur. Şeful actual al ADS este în continuare, dacă nu greşesc, un domn din Sibiu propus de colegii liberali şi de principalii liberali din Sibiu. Un om care-şi face datoria, conduce ADS', a declarat premierul.

Victor Ponta candidat. El a adăugat: 'Socrul meu nu e liberal şi nu e din Sibiu'.

'Deci, e un domn, nu cred că m-am întâlnit vreodată cu el, i-am semnat numirea cum semnez la foarte mulţi, îşi face treaba, am întrebat toate structurile statului dacă există vreo problemă la ADS şi mi s-a răspuns că nu. Deci, repet, ori a îmbătrânit (Băsescu - n.r.), ori citeşte note de la Vadim Tudor', a mai declarat Victor Ponta.

Citește și: Victor Ponta candidat. Victor Ponta domină în continuare în sondaje

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 2014
Gabriel
Are dreptate
Toata tara stie ca este mincinos si hot. Dar din pacate asta vor unii romani: un presedinte hot si mincinos.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ