Lia Olguţa Vasilescu: Victor Ponta se ţine de promisiune şi îşi lansează candidatura din capitala Olteniei

| 28 iul, 2014

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat, luni, că preşedintele PSD, Victor Ponta, se ţine de promisiunea făcută în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, când a declarat că îşi va lansa candidatura din capitala Olteniei dacă la rezultate se va situa pe primul loc la municipii.

Vasilescu a mai afirmat că este sigură că municipiul Craiova îi va purta noroc lui Victor Ponta în cursa pentru prezidenţiale.

'Este pentru prima dată când un candidat al PSD îşi anunţă candidatura în alt oraş decât Bucureşti şi pentru noi este o onoare deosebită. Preşedintele Victor Ponta a promis în campania pentru alegerile europarlamentare că dacă municipiul Craiova va fi pe primul loc între municipii, îşi va lansa candidatura la preşedinţie de la Craiova şi se ţine de cuvânt', afirmă Lia Olguţa Vasilescu într-o declaraţie.

Primarul Craiovei a mai afirmat că decizia lui Victor Ponta de a-şi lansa candidatura la Craiova, reprezintă un semn de respect pentru craiovenii care au votat cu PSD într-un număr mare la europarlamentare.

Citeşte şi: Victor Ponta va cere la Craiova sprijinul PSD pentru a candida la prezidenţiale

'Este un semn de respect pentru craioveni, care au votat într-un număr atât de mare PSD la alegerile europarlamentare. Suntem siguri că îi vom purta noroc şi când va ajunge preşedinte al României, Victor Ponta ne va purta în suflet ca pe un talisman', a declarat preşedintele PSD Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu.

Social-democraţii se vor reuni, marţi, la Craiova, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, prilej cu care premierul Victor Ponta va solicita sprijinul colegilor săi pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Consiliul Naţional al PSD va avea loc marţi, începând cu ora 18,00, la Sala Polivalentă din Craiova. La eveniment sunt aşteptaţi să participe în jur de 5.000 de social-democraţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ