FUZIUNE PNL-PDL. M.R Ungureanu: Ceea ce contează este sprijinul pentru candidatul comun al celor două partide

| 21 iul, 2014

FUZIUNE PNL-PDL. Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, a declarat că începând de luni se pune la dispoziţia PDL în urma fuziunii dintre cele două partide, precizând că ceea ce contează de acum încolo este 'sprijinul pentru candidatul comun al celor două partide, indiferent cine va fi el'.

 

"Puteţi fi convinşi, şi aceasta am spus-o şi în şedinţa Colegiului Director la care am fost invitat astăzi, că mă pun la dispoziţia Partidului Democrat Liberal, în urma fuziunii. De aici încolo, voinţa partidelor este suverană. Ceea ce contează este sprijinul pentru candidatul comun al celor două partide, indiferent cine va fi el', a precizat Ungureanu la Palatul Parlamentului, după şedinţa Colegiului Naţional al PDL.

FUZIUNE PNL-PDL. El a răspuns astfel, întrebat dacă mai doreşte să candideze la prezidenţiale, menţionând că 'disponibilitatea există oricum, dar dincolo de ceea ce înseamnă profilul personal care poate califica un prezidenţiabil, mai există două lucruri de care trebuie să se ţină cont: 'voinţa partidelor care este suverană şi voinţa electoratului'.

Citeşte şi: PDL a aprobat fuziunea cu PNL şi cu partidul lui MRU

Cât priveşte fuziunea FC cu PDL, Ungureanu a spus că se bucură că echipele de negociere ale Forţei Civice şi ale PDL au ajuns la consens într-un timp relativ scurt.

FUZIUNE PNL-PDL. 'Împreună cu domnul preşedinte Blaga vom face în aşa fel încât colaborarea şi fuziunea la nivel local să decurgă fără probleme, încât din două partide care doresc un viitor bun să iasă un partid care are şansele asigurate. Cred că suntem pe drumul cel bun, iată că paşii se fac şi încetul cu încetul nu va mai putea spune nimeni că dreapta este fragmentată. În clipa în care un mare partid apare, va avea şansa şi de a reforma politica românească, şi de a schimba conţinutul clasei politice cu ceea ce poate fi bun pentru ţară', a conchis Ungureanu.

Citeşte şi: Orban: Avem o înţelegere. Dacă PNL va da candidatul la prezidenţiale, funcţia de premier va reveni PDL

Citeşte şi: Fuziune PNL-PDL. De ce este fuziunea PNL-PDL o mare minciună

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ