Alegeri prezidenţiale 2014. Iohannis: După alegeri, Ponta va fi trimis acasă de propriul partid

| 27 oct, 2014

Candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis, se declară convins că prim-ministrul Victor Ponta îşi va pierde mandatul imediat după alegerile din noiembrie.

"După ce domnul Ponta va pierde alegerile, va pierde şi poziţia de prim-ministru, fiindcă propriul partid îl va trimite acasă sau la raliuri, de la caz la caz, şi vom avea oricum alt prim-ministru', a afirmat Iohannis, conform Agerpres.

El a susţinut că este posibil ca, după ce va fi instalat în funcţia de şef al statului, să lucreze 'o vreme cu majoritatea PSD din Parlament', dar şi că 'este foarte posibil ca în 2015 să avem o schimbare de atitudine în anumite grupuri parlamentare'.

Citeşte şi: Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil. Decizia ICCJ de astăzi este foarte bună

'Este posibil ca o vreme să lucrez cu o majoritate PSD în Parlament. Aceste majorităţi se pot schimba şi noi vom guverna ţara din 2016, singuri, după alegerile parlamentare, pe care sunt convins că noul PNL le va câştiga', a adăugat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ