Alegeri prezidenţiale 2014.Firea: Ponta îşi reafirmă intenţia de a participa la o dezbatere cu toţi candidaţii

| 27 oct, 2014

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, a precizat luni că premierul Victor Ponta, candidat în alegerile prezidenţiale, a luat act de faptul că Institutul de Politici Publice  a acceptat organizarea unei dezbateri electorale cu toţi candidaţii, soluţie pe care liderul PSD a propus-o încă din 7 octombrie.

"Domnul Victor Ponta, candidat al PSD, PC şi UNPR la alegerile prezidenţiale a luat act de faptul că IPP a acceptat organizarea unei dezbateri electorale la care să participe toţi cei 14 candidaţi înscrişi în cursa pentru alegerile din 2 noiembrie. Victor Ponta îşi menţine punctul de vedere şi reiterează că aceasta este singura formulă corectă, prin care toţi candidaţii îşi pot prezenta programele, fără aplicarea unor criterii arbitrare referitoare la participarea la dezbateri', arată Gabriela Firea.

Ea adaugă faptul că Victor Ponta va da un răspuns oficial imediat ce toţi ceilalţi 13 candidaţi vor confirma participarea.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Ponta: Anunţul IPP despre dezbatere e o minciună, Tăriceanu mi-a spus că nu merge

'Prin urmare, imediat ce toţi ceilalţi 13 candidaţi vor confirma participarea la dezbaterea electorală propusă de IPP, va fi formulat şi un răspuns oficial din partea domnului Victor Ponta', mai precizează Gabriela Firea.

Citeşte şi: Institutul de Politici Publice invită principalii şase candidaţi la o dezbatere electorală


IPP a anunţat luni că îi invită pe toţi candidaţii la o dezbatere electorală înaintea primului tur, care ar urma să aibă loc miercuri, cu disponibilitatea de discutare a unei alte zile, şi cu sprijinul logistic al postului Digi24.

Săptămâna trecută, IPP lansase această provocare pentru principalii şase candidaţi, printre care şi preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, care însă a susţinut că va participa numai dacă sunt invitaţi toţi candidaţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ