ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prima declaraţie a lui Klaus Iohannis despre acuzaţiile privind traficul de copii

| 27 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţie, Klaus Iohannis, susţine că acuzele la adresa lui privind traficul de copii sunt 'lucruri mizerabile'.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a declarat, luni seară, la Realitatea tv, că discuţiile pe tema adopţiilor îl afectează şi că ar fi preferat ca ele să nu existe.

'Sincer, nu aş fi dorit să existe acest subiect, pentru că mă afectează şi îmi afectează familia. Este o mizerie de nedescris şi trebuie să spun că aici sunt foarte dezamăgit de candidatul Victor Ponta, care nici măcar nu a fost suficient de bărbat să iasă el să spună aceste lucruri mizerabile şi şi-a trimis vorbitorii înainte', a afirmat Iohannis.

El consideră că reluarea discuţiei pe tema 'traficului de copii' este o 'jignire' la adresa lui şi a familiei sale şi că se gândeşte 'în mod foarte serios' să deschidă o acţiune împotriva celor care au lansat 'minciunile sfruntate'.

Iohannis și-a recunoscut statutul de instrument pentru revenirea PDL la conducerea României

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ