Alegeri prezidenţiale 2014. Viorel Cataramă, candidatul Realitatea TV pentru cursa prezidențială

| 15 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Viorel Cataramă și-a anunțat, marți, candidatura ca ‘independent’ la alegerile prezidențiale. Dar Cataramă nu este un simplu candidat-iepure, ci un candidat-bici: în campania electorală, în gura lui vor fi puse toate atacurile pe care postul TV care l-a lansat nu le-ar fi putut impune pe agenda zilei prin forța media proprie.

Prezidenţiale 2014. Chiar dacă opinia publică îl făcuse demult uitat pe oligarhul mobilei din Bacău, se spune că, într-o bună zi, la ușa conacului acestuia a apărut jurnalistoidul Rareș Bogdan cu o batistuță. Băgați de seamă, însă, nu era o batistuță obișnuită, ca cele din emisiunea cu audiență zero virgulă, ci una care purta inscripția Administrației Prezidențiale!

Candidaţi preşedinţie 2014. De atunci, Cataramă a tot fost invitat la emisiunea respectivului și, în lipsă de audiență, a făcut și el ce știe mai bine – adică, manipulare. Pe baza unui punctaj de întrebări și răspunsuri bine stabilite dinainte, Cataramă a lansat atacuri punctuale, țintite în principal către grupuri și facțiuni din interiorul fostului său partid, PNL, dar și atacuri de formă la adresa clasei politice în general, pentru a-și schița portretul unui bogătaș venit din afara mocirlei publice de zi cu zi.

Citeşte şi: Fost liberal, despre Iohannis: N-a făcut nimic pentru PNL, nu-l califică nimic să fie şeful partidului

Viorel Cataramă candidat. Deși reprezintă tocmai tipul de nomenclaturist care a profitat din plin de primii ani după Revoluție, ca să își clădească peste noapte un imperiu de afaceri, deși a profitat cu vârf și îndesat de funcțiile publice pe care le-a deținut în acei primi ani de democrație, Cataramă vine acum călare pe Realitatea TV, pozând în ‘candidatul anti-sistem’.

Alegeri prezidenţiale 2014. Cât de ‘anti-sistem’ poate fi Viorel Cataramă, pe care Revoluția l-a prins într-o funcție frumoasă de director la o firmă de comerț exterior, din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României? Când mai este invitat pe platourile televiziunii, domnul Cataramă ar face bine să vină cu o pereche de ochelari de soare, ca să nu îi sticlească albastrul ochilor, în timp ce moderatorul se chinuie să scoată o frază memorabilă de el, pentru a avea ce relua apoi la jurnalele din timpul zilei.

Citeşte şi: Cataramă îl îngroapă în dispreț pe Iohannis

Prezidenţiale 2014. Cataramă nu o să conteze în mod real în alegeri, și asta dacă va ajunge măcar până la startul campaniei. Scorul său nu o să intereseze pe nimeni și cu atât mai puțin pe el însuși, dar săgețile otrăvite pe care le va lansa până în ziua votului la adresa celorlalți candidați vor beneficia din plin de difuzare și redifuzare la postul menționat mai sus.

Viorel Cataramă candidat. Nu e foarte clar de ce e rentabil pentru Cataramă să revină acum, după mandatul terminat în 2000, când a decis să părăsească viața politică și ‘să se dedice afacerilor’. Cel mai probabil, pentru imaginea publică a lui Cataramă această candidatură nu va conta, îi va aduce doar niște profit în plus, niște ‘sponsorizări’ pe șest, dar în spatele lui alții își vor scoate pârleala cu el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 09:43
3qaeTwTk
GVuVbqQlc2n
Arcitles like this just make me want to visit your website even more.
16 iul, 2014
IZAURA
DACĂ A FOST PROPUS DE COZMIN GUŞĂ ŞI LAVINIA ŞANDRU E CLARĂ TREABA ,CATARAMĂ VA FI PREŞEDINTE ......
16 iul, 2014
Dac Sultanescu
candidatii RTV_OTV,sunt mai multi:
1.DD
2.Tariceanu
3.Magda Ciumac
4.Tolea
...Scorurile lor nu o să intereseze pe nimeni și cu atât mai puțin pe el însuși, dar săgețile otrăvite pe care le va lansa până în ziua votului la adresa celorlalți candidați vor beneficia din plin de difuzare și redifuzare la postul menționat mai sus...
Avem deja sondajele care ne dau dreptate,gata...
la momentul oportun le vom livra pe piata

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ