Sebastian Ghiţă nu va fi prezent la audierea lui Florian Coldea din Parlament

| 09 feb, 10:11

Deputatul Sebastian Ghiţă anunţă, într-un comunicat de presă, că nu va merge luni la lucrările Comisiei SRI.

Generalul Florian Coldea, şeful interimar al SRI, va fi audiat luni, 9 februarie, de Comisia SRI din Parlament, în urma acuzaţiilor aduse la adresa sa de către deputatul Elena Udrea, dar şi a situaţiei generate de demisia lui George Maior de la conducerea Serviciului. Sebastian Ghiţă a anunţat, într-un comunicat de presă, că nu se va prezenta la lucrări pentru a evita orice speculaţie:

1. Am avut discutii cu mai multi membri ai comisiei de control al SRI si cu presedintele Georgian Pop si cred ca mentionarea numelui meu de catre Elena Udrea in afirmatiile sale despre SRI reprezinta un motiv pentru a ma abtine de la participarea la sedinta de astazi. Am fost plecat in afara tarii toata saptamana trecuta si nu am participat la dezbaterea publica generata de Elena Udrea. Nu doresc nici astazi sa fiu parte din scandalul din jurul Elenei Udrea.

2. Am incredere ca deputatii si senatorii din comisie vor cauta temeinic adevarul si vor clarifica acuzele doamnei Udrea. Grupul PSD din Camera Deputatilor mi-a acordat in continuare increderea si, de aceea, voi participa in viitor la celelalte activitati ale comisiei SRI. Voi incerca sa aduc in comisie experienta mea din domeniul IT pentru a reusi sa avem legi mai bune in zona de CyberSecurity si in zona sigurantei nationale.

3. Resping acuzatiile Elenei Udrea la adresa mea. Imi pare rau de situatia dansei si nu cred ca neadevarurile spuse si agitatia media ii sunt de ajutor.

Citeşte şi: Florian Coldea AUDIAT luni în Parlament. Cine sunt cei opt din comisia de anchetă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ