Războiul Voiculescu - Băsescu este departe de a fi terminat. Se anunţă dezvaluri şoc

| 15 iul, 2014

Dan Voiculescu şi Traian Băsescu se urăsc de moarte, iar acum pe ultima sută de metri (cât a mai rămas din mandatul lui Traian Băsescu la Cotroceni) cei doi pregătesc atacuri fără precedent.

Păpuşarul a declarat luni despre Dan Voiculescu că „e vai de steaua lui cu terenurile”, iar reacţia varanului nu a întârziat să apară: „O fi vorba de faptul că se apropie dezvăluiri importante despre relaţia sa cu Elena Udrea?!”.

Războiul dintre Voiculescu şi Băsescu este unul complex, luptele ducându-se pe mai multe planuri. Tentativele de exterminare puse la capăt de cei doi au eşuat până acum, însă ultimele atacuri au fost puternice. Varanul Voiculescu este ameninţat cu ani grei de închisoare în dosarul Voiculescu ICA, unde a fost condamnat în primă instanţă la 5 ani de închisoare cu executare. În această perioadă se judecă recursul acestui caz şi atacul lui Băsescu de luni, „e vai de steaua lui cu terenurile”, poate fi interpretat în sensul că în mandatul lui de preşedinte Voiculescu va intra în puşcărie.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU despre DAN VOICULESCU: Vedeți că-i vai steaua lui!

De cealaltă parte, Voiculescu a încercat să distrugă total imaginea păpuşarului prin dezvăluiri privind cazul de trafic de influenţă orchestrat de fratele acestuia, Mircea Băsescu. Clar este că lovitura primită de Traian Băsescu a avut efecte puternice asupra imaginii acestuia, însă nu a reuşit să-l termine definitiv. Însă, potrivit lui Voiculescu, urmează dezvăluiri şi mai mari privind o presupusă relaţie a lui Băsescu cu Elena Udrea. Această ameninţare nu miră pe nimeni, însă o serie de probe, mai ales video, ar fi cu adevărat cutremurătoare.

„Dilema: de ce a evitat Basescu sa raspunda la intrebarea reporterului? (...) O fi vorba de faptul ca se apropie dezvaluiri importante despre relatia sa cu Elena Udrea?! O fi vorba de faptul ca se va demonstra ca a incasat sume importante, in nume personal, cu ocazia vanzarii flotei maritime a Romaniei?! O fi vorba de faptul ca fostii sai consilieri prezidentiali pe care, intr-un fel sau altul, i-a determinat sa-si dea demisia, vor incepe sa vorbeasca?!“, se întreabă Voiculescu.

Citeşte şi: VOICULESCU, la poliţie: A depus o plângere şi vrea daune. Nou episod cu protestatarul care i-a aruncat bani

Amândouă personajele sunt nocive pentru România şi cu cât dispar mai rapid de pe scena publică, cu atât mai bine. Diferenţa dintre Voiculescu şi Băsescu este că unul a creat locuri de muncă şi altul a făcut rău ţării pentru a-şi apăra interesele. Să se înţeleagă că nu se doreşte răul nimănui, însă retragerea acestor personaje din viaţa publică ar fi benefică pentru ţară. România sub Băsescu nu a progresat cu nimic, ci a regresat. Din păcate, suntem pe ultimele locuri în toate statisticile la nivel european. Pe de altă parte, venirea la guvernare a echipei lui Victor Ponta a adus creştere economică şi a redat speranţa unui viitor mai bun.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 2014
nic
Hotia e hotie...
Varanul a facut locuri de munca ca sa-si umfle buzunarele si sa-si apere furtisagurile, nu de dragul romanilor, ci ca sa-i fie lui bine!! Cand o sa inteleaga oamenii ca atunci cand furi, incalci legea, si chiar daca mai arunci o ciosvirta unora nu e bine, pt ca furi, in primul rand.
15 iul, 2014
cantautor
Ponta a declarat ca daca se reface USL,nu mai candideaza..
Tariceanu infiinteaza un partid liberal mic..
Se poate construi din nou un USL mare..
Recomandarea mea ar fi sa candideze Ghise..
Este un roman simplu,dintre cei 7,5 mil,sta intr-o garsoniera si este si liberal de-al lui Voiculescu..
15 iul, 2014
ferenczy viorel
"varanul "a creat locuri de munca...
basescu nu
amandoi sunt nocivi
ponta a creat crestere economica...
sultanescu v-a mai servit niste rahat,din banii lui ghita
evident dupa ce s-a saturat el...si b.teodorescu si dana?
poezie ca la meteo,pentru pontisti:MTO

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ