Tăriceanu: Comisia pentru apărare îl va putea chema pe Traian Băsescu pentru lămuriri

| 23 iun, 2014

Comisia pentru apărare şi siguranţă publică din Senat îl va putea invita pe Traian Băsescu la Parlament să dea lămuriri suplimentare, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu la finalul Birourilor permanente reunite.

"Cred că preşedintele se contrazice. Acum câteva zile a afirmat public că ştia de un an şi că l-a sfătuit pe fratele său ce să facă. Sunt indicii publice potrivit cărora încă din anul 2011 activităţile şi relaţiile fratelui preşedintelui cu lumea interlopă privind mituirea au fost anchetate. Procurorul de caz s-a trezit cu dosarul luat. Dacă Comisia va hotărî, va putea să-l invite inclusiv pe preşedinte la Parlament să dea lămuriri suplimentare", a spus Tăriceanu.

El a fost întrebat dacă a fost informat de serviciile secrete în trecut când a apărut în nişte fotografii alături de un interlop.

"Eram la Roma, dacă nu mă înşel, când la o conferinţă de presă a apărut acest domn care a vrut să adreseze, cred, o întrebare. Nici SPP, nici alte structuri nu ştiau de apariţia lui, dar spre deosebire de preşedinte nu am dansat împreună cu domnul Costică Argint, n-am primit cadouri de la domnia sa, nu m-am încuscrit cu el. Ştiu să ţin distanţa faţă de anumite persoane', a precizat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ