Lăzăroiu dă lucrurile peste cap: Marea greșeală a lui Băsescu

| 23 iun, 2014

Fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, găsește o serie de explicații care au darul de a arunca o altă lumină asupra acțiunilor puterii, de a-i cere demisia lui Traian Băsescu.

”Acum inteleg si mai bine nemultumirea majoritatii care vrea sa ceara demisia presedintelui. Puneti-va in locul lor. Multi cu dosare penale. Daca nu ei, rudele lor. Fratele presedintelui in arest pentru 30 de zile, ginerele urmarit penal.

Astia s-au dezmeticit abia acum ca justitia nu e controlata de Basescu. Pentru ei crima cea mai mare a presedintelui nu e ca ar controla justitia, ci ca nu o controleaza. Ei i-au lasat in 2004 un sistem judiciar cu butoanele in sediul din Kiseleff si el, dupa 10 ani, le lasa un sistem judiciar care il aresteaza pe fratele presedintelui tarii.

Pai cum sa nu-l urasti? Cum sa nu-i ceri demisia chiar cu cinci luni inainte sa-si termine mandatul?

El e cel care le-a stricat jucarioara magica: sa furi si sa-ti cheltui banii in libertate. Pai cand vin ei la putere, daca vin, cati ani le ia sa-i dezvete pe magistrati sa mai dea sentinte legati la ochi? Cat va dura sa le stearga gustul procurorilor de anchete independente?

Acum puneti-va un pic in papucii lor. Nu-ti vine sa-l strangi de gat?”, scrie Lăzăroiu, pe pagina personală de Facebook.

Citeşte şi: CTP: Băsescu este un animal politic! Asta se numeşte obraz gros la români

Citeşte şi: Judecătorii ne spun de ce a intrat Mircea Băsescu la închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 2014
ilie de la PMP
bai ratacitule,te intreb,cand nu va mai fi Basescu la cotroceni,cine te mai plateste,sau atunci,iti schimbi stapanul si locul de pupat.HA_HA_HA
24 iun, 2014
viorel
somaj
BĂI RETARDATULE CE AI FĂCUT LA MINISTERUL MUNCII..... UN RAHAT ...... SĂ-L MANANCI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ