Doiniţa Băsescu: "Ce doriţi? Lăsaţi-mă în pace. Sun la 112"

| 23 iun, 2014

Soţia lui Mircea Băsescu, Doiniţa, s-a arătat extrem de deranjată de insistenţele jurnaliştilor care i-au solicitat o declaraţie după ce şi-a vizitat soţul aflat în Arestul Poliţiei Capitalei.

Dacă în zilele trecute, Doiniţa Băsescu a dat declaraţii detaliate presei, în care a susţinut nevinovăţia soţului ei, luni, a reacţionat dur la vederea jurnaliştilor.

„Ce doriţi? Nu fac comentarii, nu ştiu nimic. Vă rog să-mi daţi voie, că altfel sun la 112. Să mă lăsaţi în pace, să nu mă mai sufocaţi!”, a exclamat ea nervoasă la întrebările jurnaliştilor.

Doiniţa Băsescu a venit, luni în jurul orei 14.30, la arestul central al Poliţiei Capitalei să-şi viziteze soţul, arestat preventiv pentru trafic de influenţă.

Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Poliţiei Capitalei, vizitele se fac de luni până vineri, în ordine alfabetică. Ziua de vizită pentru Mircea Băsescu este luni, în condiţiile în care, în prima zi a săptămânii, pot fi vizitaţi arestaţii a căror iniţală a numelui de familie este între "A" şi "E".

Potrivit legii, Mircea Băsescu are dreptul la patru vizite pe lună.

Citeşte şi: CTP: Traian Băsescu, un animal politic! Asta se numeşte obraz gros la români

Tribunalul Bucureşti a decis, în 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu.

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care va judeca în 27 iunie dosarul, urmând să decidă definitiv dacă Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest sau vor fi cercetaţi în libertate.

Vineri noapte, după ce Mircea Băsescu a fost arestat preventiv, au venit la arest avocatul şi fiica acestuia, care i-a adus medicamente, mâncare şi haine. Potrivit unor surse din Poliţie, cei doi nu s-au văzut atunci cu fratele preşedintelui.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână sunt încarceraţi în arestul Poliţiei Capitalei din 19 iunie, când au fost reţinuţi de procurori.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Nu voi DEMISIONA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ