Elena Udrea - o încercare jenantă de a-l scoate basma curată pe Traian Băsescu

| 24 iun, 2014

Dosar Băsescu Bercea. Ruptă complet de orice realitate, Elena Udrea face scut în jurul lui Traian Băsescu. Şefa PMP îşi apără cu îndârjire mentorul, lansând atacuri dure faţă de contestatarii care i-au cerut preşedintelui României demisia. Mai mult, într-un delir absolut halucinant, Udrea susţine că preşedintele Băsescu rămâne ultimul bastion de independenţa în faţă corupţilor.

Cazul Mircea Băsescu. Preşedintele Traian Băsescu nu a oferit până în prezent niciun răspuns oficial celor care i-au cerut în aceste zile demisia. A trimis-o însă la înaintare pe Elena Udrea, care s-a lansat în acuze dure la adresa tuturor celor au îndrăznit să ceară demisia preşedintelui, în urma scandalului de corupţie în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu, scandal ale cărui ramificaţii duc până la Traian Băsescu.

Udrea l-a pus astfel la punct pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care declarase anterior că autorul moral al infracţiunilor comise de Mircea Băsescu este chiar preşedintele României. Mai mult, fostul premier a solicitat SRI şi SPP rapoartele privind protecţia preşedintelui în cazul vizitelor la clanul Bercea, pentru a putea vedea astfel, cât de mult este implicat Traian Băsescu în afacerile necurate ale fratelui său.

Citeşte şi: Bomba cu ceas din carneţelul lui Bercea Mondial e pe cale să explodeze

Fosta şefă a cancelariei prezidenţiale nu a uitat să-l penalizeze nici pe Klaus Iohannis. În opinia sa, primarul Sibiului ar trebui să renunţe la ideea de candida la funcţia supremă în stat, întrucât ideea de a fi mare politician i-ar fi fost dată de către Dan Voiculescu.

Mircea Băsescu arestat. “Domnul Iohannis crede că îl poate păcăli pe Traian Băsescu aşa cum l-a păcălit pe Antonescu să îşi dea demisia. Ar fi mai decent dacă s-ar gândi în context, la propria renunţare la candidatură, ţinând cont că ideea de a fi mare politician la Bucureşti i-a dat-o Voiculescu, la Grivco, în 2009, când se dorea a fi prim-ministru”, a afirmat acid Udrea.

Totuşi, momentul de tulburare maximă a conştiinţei doamnei Udrea s-a produs în momentul în care aceasta a declarat senin că Traian Băsescu rămâne în continuare garantul unei justiţii independente, preluând teza propagandei Cotroceniului, care vede în arestarea fratelui preşedintelui, dovada unei justiţii libere.

“Preşedintele Traian Băsescu a reuşit să ducă la îndeplinire principalul proiect pe care l-a propus românilor în 2004: independenţa Justiţiei. Din păcate, a fost nevoie de cazul fratelui Preşedintelui pentru ca toată lumea să se convingă de acest adevăr”, a spus Udrea.

Dosarul Băsescu Bercea. Dincolo de ridicolul absolut, declaraţiile Elenei Udrea sfidează logica şi bunul-simt, dar insulta totodată şi inteligenţa electoratului. Nu în ultimul rând, declaraţiile Elenei Udrea trădează şi disperarea acesteia, îngrozită de gândul că lațul se strânge uşor-uşor şi în jurul domniei sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 2014
hiris
Elena Udrea - o încercare jenantă de a-l scoate basma curată pe Tra - See more at: http://www.obiectiv.info/elena-udrea-o-incercare-jenanta-de-a-l-scoate-basma-curata-pe-traian-basescu_47108.html#comentarii
trebuia mai din timp sa ia legatura cu Bercea mondial , nu cred ca nu se cunosteau!Poate o punea si ea de o cumetrie si asa se rezolva problema in familie!
24 iun, 2014
nicu
Obsetrv ca aprobati numai comentariile care va convin nu si sfaturile bune!Jegosilor!
24 iun, 2014
nicu
Cred in spusele lui BASESCU,si deci cred in opinia ELENEI UDREA!Tu crezi in Problemele de justitie ale patronului TAU,si te prostituiezi intelectual,aparand un excroc!Gasesteti un loc de munca sa muncesti PENTRU TARA TA,nu impotriva EI!Ai dormi mai linistita...Incearca si imi vei da dreptate!
24 iun, 2014
ilie de la primarie
inca o situatie jenanta pentru aceasta individa,care dovedeste prea mult servilism fata de un om,ce dovedeste mult tupeu minciuna si supunere oarba.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ