Traian Băsescu despre dosarul Băsescu-Bercea: Niciodată n-am intervenit în vreun dosar

| 23 iun, 2014

Traian Băsescu a declarat luni că fratele său, Mircea Băsescu, va răspunde dacă a încălcat legea, adăugând că nu şi-ar fi dorit niciodată ca acesta să fie arestat şi că le cere scuze românilor pentru acest fapt.

Traian Băsescu a declarat luni că fratele său, Mircea Băsescu, va răspunde dacă a încălcat legea, adăugând că nu şi-ar fi dorit niciodată ca acesta să fie arestat şi că le cere scuze românilor pentru acest fapt.

El a susţinut că el îşi poate duce mandatul mai departe.

'Care este însă obiectivul, pentru că în mod rezonabil avem o Constituţie, avem legi şi este foarte clar când preşedintele, din punct de vedere legal, constituţional, nu-şi mai poate duce mandatul înainte? În niciun caz, în situaţia în care fratele lui, care are viaţa lui, independentă de a preşedintelui, este presupus a fi încălcat legea. Dacă a încălcat-o, va răspunde, iar din punctul meu de vedere întâmplarea pe care nu mi-aş fi dorit-o niciodată şi pentru care cer scuze românilor este arestarea fratelui meu. Nu mi-aş fi dorit-o niciodată, dar în acelaşi timp ea se constituie într-o proba care demontează sloganul, marota actualei majorităţi parlamentare şi guvernamentale, că preşedintele dirijează tot, el spune pe cine arestăm, el spune ce dosare, el spune... Este o minciună care a fost demontată de această întâmplare nefericită şi confirmă ceea ce spun de ani de zile: niciodată n-am intervenit în vreun dosar, indiferent care este nivelul de construcţie al unui dosar, poliţist, procuror, judecător', a spus şeful statului.

El a arătat că nu a făcut acest lucru pentru că şi-ar fi contrazis principiile.

Citeşte şi: Doiniţa Băsescu: "Ce doriţi? Lăsaţi-mă în pace. Sun la 112"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ