CTP: Băsescu, un animal politic! Asta se numește obraz gros la români!

| 23 iun, 2014

Cristian Tudor Popescu a avut o interventie la un post de televiziune, in care a precizat ca SRI trebuie sa dea o explicatie in care sa spuna de ce nu l-a informat pe Traian Băsescu despre legatura dintre fratele sau si Bercea Mondial:

”Ne aflam in acest moment intr-o situație foarte grava. SRI trebuie sa explice de ce relatia acestui domn, Mircea Băsescu, cu o retea de crima organizata, erau cunoscute presei, dar nu erau cunoscute Internelor, Politiei. Sunt curios ce explicatoi vor oferi.(…)Cum sa nu fie o problema de siguranta natioanla. Nu cred ca domnul Maior poate să isi asume asa ceva. Sa ne spuneti cum de nu ati informat cu asa ceva? Băsescu este un animal politic(…) Nu cred că nu se simte deloc vinovat că acest scandal cu fratele său a izbuncnit in plin mandat anti-coruptie. Asta se numeste obraz gros la romani”, a spus editorialistul.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Nu voi DEMISIONA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ