UDREA despre 'ordonanţa Dragnea': Primarii să nu se lase păcăliţi

| 27 aug, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat miercuri, la Slobozia, că are 'o părere proastă' despre 'ordonanţa Dragnea de migraţie a primarilor'', fiind motivată de dorinţa de a fi asigurate voturi în plus la alegerile prezidenţiale candidatului social-democrat, Victor Ponta.

'Această Ordonanţă se dă pentru a asigura domnului Ponta voturi în plus la alegerile prezidenţiale. Dânsul încearcă să fure de peste tot. A furat startul, nu intră în competiţie deschis căci nu are curaj şi ştie că nu are cum să câştige şi atunci încearcă să păcălească împreună cu domnul Tăriceanu', a afirmat Elena Udrea.

Ea le-a cerut aleşilor locali să nu se lase păcăliţi mergând la PSD sau PLR după adoptarea acestui act normativ. 'Primarii nu ar trebui să se lase păcăliţi două săptămâni pe promisiunile domnilor Dragnea şi Ponta şi să mergă în PSD sau PLR pentru că odată ajunşi acolo, înţeleg că perioada este limitată, după care oportunitatea plecării la alt partid se termină şi vor fi păcăliţi şi totodată nu vor primi sprijinul de care au nevoie pentru comunitate', a spus Elena Udrea.

Udrea a mai susţinut că această Ordonanţă este imorală. 'Ori spunem de la început că primarii pot candida la un partid şi se vor putea muta unde doresc, ori interzicem migraţia politică, dar perioade din acestea de două săptămâni în care să ne facem jocurile sunt complet imorale', a mai spus Elena Udrea.

Citeşte şi: Mai multe ONG-uri cer renunţarea la OUG privind migraţia politică a primarilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 aug, 2014
El Condor
Tot inainte !
Se pare ca m.U.E. vrea sa conduca masinatiunile politice prin inteligenta la dispozitie. Numai ca, la fel ca orice "femeie blonda inteligenta", avansul accelerat o duce catre inapoi, conducerea facand-o cu dosul, fara a se mai uita in oglinda retrovizoare .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ