Udrea, propunere pentru Traian Băsescu

| 23 mai, 2014

Președintele Traian Băsescu susținea că el este realist și își dă seama de faptul că niciun politician, cu excepția Elenei Udrea, nu l-ar desemna pe el premier, dacă ajunge la Cotroceni. Elena Udrea răspunde provocării președintelui și îi transmite acestuia că l-ar desemna premier imediat ce ar ajunge la Cotroceni.

Elena Udrea a fost întrebată dacă l-ar desemna pe Traian Băsescu premier, în cazul în care ar ajunge la Cotroceni. ”Da, aș face acest lucru. Cred că ar fi cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România”.

”Traian Băsescu este cel mai bun cunoscător al mecanismelor economice. Un om care a avut curaj să își asume măsuri de combatere a crizei, este un om responsabil, un om cu o imagine pe plan extern cum nu a mai avut nimeni, un om care a trecut și prin Guvern și prin două mandate de primar și un om care a condus România 10 ani. Dacă aș fi în situația de a-l desemna prim-ministru, aș face acest lucru”, a declarat Udrea, la RFI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mai, 2014
marius
Pai nici nu se putea o linguseala mai mare.Doamna Udrea ajunsa presedinta sa nu il pupe in dos pe domn Basescu.
Acum domnule Antonescu ca liberal de centru ce sunt cum este mergem foarte pe dreapta si pupam fundul lui Basescu sau se putea sa fim mai la centru, afara din guvern dar cu scaun la cap si ponderali ca politica nu se duce dupa aburii de vodca inhalati de domnul Basescu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ