Aparatul de propagandă al Cotrocenilor îi cântă în strună lui Crin

| 19 mai, 2014

Vasile Blaga declara mai deunăzi foarte dezamăgit, că PDL nu se vede în opoziţie pentru că nu are televiziuni. De când cu despărţirea dureroasă PDL – Băsescu, iată că anumite canale şi trusturi şi-au găsit rapid un alt muşteriu preferat în persoana lui Crin Antonescu.

Uşile închise ale Antenei 3, o fostă sufragerie pentru liderul liberalilor, l-au făcut pe Antonescu să migreze. După ruperea USL Antonescu a început să apară din ce în ce mai des la B1 TV dar şi în Evenimentul Zilei. Aparatul de propagandă al preşedintelui Băsescu l-a adoptat pe fiul rătăcitor al USL-ului şi se pare că Antonescu se simte în studiourile de pe Calea Victoriei ca acasă.

Vineri seara Antonescu a apărut la B1 în emisiunea X Press . Pentru o oră Crin a propovăduit de la tribuna B1 păcatele guvernării şi noua posibilă prietenie cu Traian Băsescu. Declaraţia lui Antonescu de la B1, unde se comasează în covârşitoarea majoritate publicul prieten lui Băsescu, sună cam aşa: nu exclud o nouă întâlnire cu Traian Băsescu. Paradoxal, Crin spune că acuzele la adresa lui aduse de PSD şi de o parte din ce în ce mai consistentă de români, cum că ar fi prieten cu Băsescu este caraghioasă. Să aibă oare dreptate?

Să ne gândim puţin. Băsescu nu mai este prieten cu PDL, s-au despărţit corect? Aţi mai văzut lideri importanţi ai PDL la B1? Aţi văzut acţiunile PDL difuzate la B1? Nu prea cred pentru că timpul de emisie este rezervat pentru PMP şi mai nou pentru Crin Antonescu.

Peste doar 2 zile, luni dimineaţă, Antonescu a fost invitat la emisiunea Evenimentul Zilei tot pe B1 TV, în compania lui Dan Andronic. Din nou o emisiune comodă în care liderul liberal să-şi aştearnă mesajele pe publicul PDL, deja canibalizat de PMPişti.

Este destul de clar că aparatul propagandistic al preşedintelui Băsescu este închiriat lui Crin în aceste zile. Putem doar să speculăm care este motivul, dar un joc coordonat împotriva PSD ar putea fi un motiv destul de bun. Până una alta cei care ştiu pentru cine transmite B1 şi îl văd pe Antonescu la B1, o dată la 2 zile, realizează fără prea mult efort, aproape instinctiv, că alianţa lui Băsescu cu Antonescu nu este un mesaj de campanie sau de propagandă, este adevărul gol goluţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mai, 2014
SAG
Esecul deciziei lui
Foarte adevarat:"Este destul de clar că aparatul propagandistic al preşedintelui Băsescu este închiriat lui Crin în aceste zile"

Azi, intamplator, am dat de …..Crin Antonescu la B1TV si EVZ. Se simtea foarte bine, relaxat, chiar fericit ca se afla intre Sergiu, Marean si Andronic…
A spus ca chiar daca PNL va avea 15% el va ramane candidat la prezidentiale, iar presedinte PNL va fi Iohannis care-l va sprijini si din postura in care el nu va mai fi presedinte PNL. A mai zis ca Ponta este un mincinos(preluare de la Bashescu) si ca este un Boc mai înalt.
In orice caz, m-am lamurit si eu ca Antonescu(desi afirma ca sondajele reprezinta o manipulare !) isi da seama ca duminica va constata ESECUL deciziei LUI de rupere a USL…..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ