Remus Pricopie: Instituţiile de învăţământ vor putea accesa fonduri europene în perioada 2014-2020

| 07 sep, 2014

Remus Pricopie a declarat că în noul program pe fonduri structurale 2014-2020 instituţiile de învăţământ au fost introduse în categoria instituţii eligibile şi vor putea accesa fonduri europene.

Ministrul Educaţiei a precizat că vicepremierului Daniel Constantin şi ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, şi-au dat acceptul ca instituţiile de învăţământ să aibă acces la liniile de finanţare pe fonduri europene.

'În noul program, pe fonduri structurale, instituţiile de învăţământ, indiferent că vorbim de licee sau universităţi, vor putea accesa bani pentru cumpărarea de utilaje şi tehnologie specifică', a mai declarat ministrul Remus Pricopie, prezent duminică la Sărbătoarea Tămâioasei româneşti, eveniment organizat de Staţiunea viti-vinicolă Pietroasele, aparţinând Universităţii de ştiinţe agronomice şi de medicină veterinară Bucureşti, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, în acest fel elevii şi studenţii vor beneficia de o bază materială modernă şi vor avea acces la practică conform standardelor europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ