Sebastian Ghiţă: Echipa Ponta - Dragnea are datoria să respecte ceea ce au spus oamenii

| 18 noi, 2014

În conjunctura actuală nu se mai recomandă discuţii despre candidaturi la eventuale poziţii de conducere în PSD, a reafirmat marţi deputatul social-democrat Sebastian Ghiţă.

"În actuala conjunctură nu se mai recomandă discuţii despre candidaturi la eventuale poziţii de conducere în partid. Cred că echipa Victor Ponta - Liviu Dragnea are datoria să respecte ceea ce au spus oamenii. Victor Ponta a primit un vot masiv şi eu cred că mesajul românilor a fost simplu: nu vrem ca cineva să deţină toată puterea în România. Şi, de aceea, trebuie să le respectăm dorinţa", a declarat Ghiţă la Palatul Parlamentului.

În opinia sa, "nu se cere chiar demisia" din funcţie a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea.

"Au fost voci destul de rare în partid şi care nu au cerut chiar acest lucru (n.r. demisia lui Dragnea), ci o analiză, aşa că să fim răbdători", a susţinut el.

În ceea ce priveşte diaspora, Ghiţă spune că situaţia nu a fost anticipată de PSD, care nu a avut o organizaţie puternică.

"Nu am anticipat ceea ce s-a întâmplat cu diaspora, nu am avut o organizaţie foarte puternică în diaspora, cu toate că am încercat de foarte multe ori şi, în ciuda eforturilor făcute de Victor Ponta, care a mers în Spania, Italia, Chişinău, lipsa unei organizaţii şi a capacităţii noastre de a livra mesaje către aceşti oameni, astfel încât să ne înţeleagă, ne-a dus la acest rezultat", a adăugat Ghiţă.

Preşedintele suspendat al organizaţiei PSD online a afirmat că s-a încercat să se dea mesaje şi în mediul virtual. "Am încercat şi noi să dăm un mesaj, am fost prezenţi în zona facebook, din păcate pentru noi suntem partidul la putere şi aveam conducerea guvernului. În mod evident, nemulţumirea a pornit către noi. Cred că trebuie să le mulţumim acelor oameni că şi-au spus părerea şi să nu ne gândim dacă au sau nu dreptate. Ca şi în cazul dvs., al jurnaliştilor, nu există întrebări tâmpite, există doar răspunsuri tâmpite", a mai spus deputatul PSD.

Întrebat despre necesitatea unei remanieri guvernamentale, Ghiţă a răspuns afirmativ. " S-a pus mult accent în ultimul timp pe disciplină şi pe reguli de comunicare în partid şi, de aceea, cred că după ce forurile se vor reuni (n.r. de conducere ale PSD), vom putea vorbi de felul în care implementăm ce am înţeles noi din acest vot şi, da, remanierea poate fi una din metode, dar nu singura. Sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le facem", a argumentat el.

Citeste si: Sebastian Ghiţă, despre efectul Facebook la alegerile prezidenţiale: Am înţeles mesajul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
Horia Nabot
Pe 16 Xi, ați luat-o în bot și-o să dispăreți de tot ...
E clar că de la Anto vi se trage, v-ați dezis de-a onoarei lege și v-ați lăcomit atât pentru funcțiile de vârf, cât și ca partid - o s-ajungeți un stârv ... că vă cramponați de Guvern, o să urmeze un INFERN, nici nu mă mir, cât de tâmpiți sunteți - SIKTIR !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ