Tăriceanu: Domnul Klaus Iohannis nu are calificarea necesară pentru Preşedinţia României

| 08 oct, 2014

Candidatul independent la Preşedinţie, susţinut de PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat miercuri la Slobozia, că prezidenţiabilul Klaus Iohannis (ACL) nu are calificarea necesară pentru ocuparea funcţiei supreme în stat.

"Ca să ajungi preşedintele României nu te duci la Cotroceni, nu te califici la locul de muncă (...) De la Primăria Sibiului până la Preşedinţia României e un pas enorm, enorm, enorm, iar domnul Iohannis nu are calificarea necesară orice s-ar spune, chiar dacă dânsul vrea să prezinte Sibiul ca un model. Ar trebui să aibă decenţa să spună câte fonduri guvernamentale s-au alocat", a afirmat Tăriceanu într-o conferinţă de presă.

Acesta a menţionat că şi Slobozia ar fi fost un oraş mai dezvoltat dacă ar fi primit fonduri guvernamentale ca şi Sibiul.

"Şi Slobozia dacă ar fi primit fondurile astea ar fi arătat cu mult mai bine, ar fi fost mult mai atractivă şi ar fi putut să fie un punct de destinaţie turistică", a spus Tăriceanu.

Referitor la contracandidatul Victor Ponta, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că acesta este cu mult mai calificat decât Klaus Iohannis.

"Victor Ponta este mai calificat în orice caz cu mult mai mult decât domnul Iohannis. Domnul Ponta are şi el o experienţă politică deja la un nivel înalt, a fost premier până la alegerile din 2012, a fost reales prim-ministru. Sigur nu are poate experienţa politică pe care o am eu dar totuşi nu pleacă de la nivelul de primar de municipiu", a susţinut Tăriceanu.

Candidatul independent la prezidenţiale cu sprijinul PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a participat miercuri la Slobozia la o întâlnire electorală cu membri şi susţinători ai PLR şi a vizitat o întreprindere industrială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 2014
Vlad
Tariceanu are dreptate. Nu poti lua un primar din provincie, cu realizari mai mult sau mai putin discutabile si sa-l pui presedinte. El nu stie sa vorbeasca bine cu romanii simplii, dar cu alti presedinti de stat. Poate e harnic, dar are o mare problema in privinta comunicarii. In plus, de fapt in minus fata de Tariceanu, nu are nici macar un program pentru tara asta.
09 oct, 2014
pomanagiul
alegeri
de ce ma taricene nu are calificarea necesara,poate ca nu a tinut cinci neveste?
09 oct, 2014
Chris
Haha
Ce glume de ghena de gunoi. Ce treaba au mai pomanagiule nevestele cu presedintia? Atata minte ai incat sa comentezi fara citesti articolul doar doar sa pari si tu ca ai cunostinte in politica?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ