Traian Băsescu: Monica Macovei a fost NECINSTITĂ, are carenţe consistente

| 09 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că Monica Macovei a fost incorectă faţă de el şi are carenţe consistente, adăugând că aceasta a fost necinstită şi atunci când 's-a dus să facă sluj' la liderul PDL, Vasile Blaga.

'Sistemul e doar îngenuncheat, se poate ridica din genunchi, depinde cine vine preşedinte, dacă îi predă justiţia, adică numirile, cum mi se propunea mie înainte de disputele publice în care, din păcate, Monica Macovei a fost incorectă faţă de mine', a declarat Băsescu, la B1 TV.

Întrebat la ce se referă, şeful statului a spus că este vorba despre numirile de procurori şefi la DNA, adjuncţi şi şefi de secţie.

'De acolo a plecat pentru că a fost necinstită, cum a fost necinstită şi când s-a dus să facă sluj la Blaga şi acum i-a întors spatele fără să respire. A mai făcut d-astea şi acum, când vedeţi faptele astea, aveţi explicaţia de ce când am putut n-am mai pus-o ministru al Justiţiei. Pentru că plecat odată cu scoaterea PDL de la guvernare în 2007 de către Tăriceanu şi în 2009 când am putut să punem din nou un guvern PDL, n-am mai invitat-o să vină în guvern. Are carenţe consistente, ştiţi, trebuie să te uiţi sub poleială', a spus şeful statului, referindu-se la Monica Macovei.

Citeşte şi: Macovei – poate această femeie să nu fie isterică?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ