Mesajul oficial al Angelei Merkel cu privire la vizita sa din România

| 05 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a clarificat încă o dată, prin purtătorul său de cuvânt, speculațiile potrivit cărora ar fi urmat să facă o vizită în România între cele două tururi de scrutin, scrie stiridecluj.ro.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cancelarul "nu are planuri de a vizita România în noiembrie", a spus Dr. Annekatrin Gebauer, purtătorul de cuvânt al Cancelariei, potrivit sursei citate.

În 24 octombrie, înainte de turul 1 al alegerilor, Angela Markel a fost întrebată la Bruxelles, dacă va face o vizită în România pentru a-l susține pe Klaus Iohannis.

Cancelarul Merkel a răspuns: "În prima jumătate a lunii noiembrie am de gând să merg în Australia și Noua Zeelandă la summit-ul G20. Nu știu de vreo vizită privată în luna noiembrie, care este o lună foarte ocupată pentru mine".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În timpul campaniei electorale din primul tur, după apariţia în presa locală a informaţiilor că Angela Merkel va venit în România între cele două tururi, Klaus Iohannis a negat, spunând că oficialul german va vizita ţara noastră după ce el va deveni preşedinte.

'Cu siguranţă (Angela Merkel - n.r.) va veni când voi fi preşedintele României şi voi folosi toate relaţiile pe care le am cu politicieni din toată lumea pentru a putea să creez un profil mult mai bun, mult mai vizibil şi mult mai pozitiv al României. În campania electorală nu cred că este cazul şi nu am insistat pe aşa ceva', a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis: Nu este Victor Ponta în poziţia să îmi facă program. Nici mie, nici televiziunilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2014
Ned
sa ma pis pe ea de scroafa ordinara
Firai a dreq de gunoaie odinara ce esti stai la tine in occidentu lu rahat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ