Dan Adamescu, dus în arestul Poliţiei: Sunt nevinovat. Nu i-am mituit pe judecători

| 05 iun, 2014

Dan Adamescu a fost dus joi după-amiază în arestul Poliţiei. Omul de afaceri a fost reţinut de DNA, fiind acuzat că a mituit judecători. Afaceristul a fost oprit de poliţişti în trafic şi dus de mascaţi la audieri. La ieşirea din sediul DNA, Dan Adamescu a susţinut că este nevinovat şi că nu a dat mită magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti.

Dan Adamescu a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru emiterea mandatului de arestare preventivă pe 30 de zile.

"Sunt nevinovat. (...) Dar nu i-am mituit (n.r pe judecători)", a afirmat Dan Adamescu, care a fost dus în arestul de la Cercetări Penale al Poliţiei Capitalei.

Dan Adamescu a fost audiat de procurorii anticorupţie, fiind adus la DNA de mascaţi cu mandat de aducere.

Potrivit DNA, în decembrie 2013, Dan Adamescu a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro şi 5.000 euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa de la Tribunalul Bucureşti - Secţia VII Civilă, pentru ca în schimb magistraţii să dispună în dosare privind procedura insolvenţei soluţii favorabile unora dintre societăţile la care era acţionar.

 


Citeste mai mult pe romaniatv.net
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ