Rareş Bogdan: Am ridicat de trei ori mingea la fileu. Iohannis se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas

| 12 noi, 2014

Rareş Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, a fost dezamăgit de prestaţia candidatului ACL. „Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”, a spus Rareş Bogdan la emisiunea în care a analizat dezbaterea alături de colegii din platoul de televiziune.

„Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui şi al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poţi să te cerţi cu mine că de ce depăşesc cu două minute. Trebuia să stai aici şi să te baţi cu ăla”, a povestit Rareş Bogdan la emisiunea „de analiză” a dezbaterii finale, făcând referire la desele atenţionări ale lui Iohannis din timpul dezbaterii că se apropie sfârşitul emisiunii. Victor Ponta a menţionat de câteva ori în emisiune că e dispus să stea peste ora programată.

Rareş Bogdan a mai spus că speră ca Iohannis să participe şi la alte dezbateri: „Pentru votanţii dânsului, trebuie să-i convingă, să-i motiveze. Există 1,5 milioane de votanţi care încă nu ştiu cu cine votează”.

Ce spun analiştii politici despre prima dezbatere prezidenţială: Un fel de "Brazilia-Germania" dar pe invers

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
miha
INFORMATII
LUCREAZA DE ACASA 3 ORE PE ZI LA CALCULATORUL CONECTAT LA INTERNET SI POTI CASTIGA USOR BANI!NU ESTE MLM NICI JOC PIRAMIDAL,ESTE O OFERTA FOARTE SERIOASA VALABILA IN TOATE LOCALITATILE DIN TARA.PENTRU DETALII TRIMITE-TI “INFO” LA ADRESA [email protected]
12 noi, 2014
miorita
Slab , Rares, slab rau! Ati fost foarte nepregatiti, cu exceptia D-nei Rifai, pe care o felicit.
Foarte slab dl Bogdan Rares, d-na Lavinia Sandru, sotia ministrului din cabinetul Ponta. Foarte slabi, Lavinia trebuia sa taca sau sa nu participe ,oricum a fost nepregatita. Trebuia sa spuna la incepu acest lucru. Apoi a venit Gusa sa ne spuna ca e de stanga, acum dupa ce a slujit -o pe d-na Udrea, .... dezamagitor. Foarte slabi realizatorii. Incepatori cu pretentii. Dl Iohanis nu are nicio vina, dl Ponta nu are nicio vina ca sunteti atat de slabi. Rares ,esti foarte fals! Fiti un pic mai demni si recunoasteti ca palaria a fost prea mare pt dvs. Felicitari Denisa Rifai, ceilalti sunteti politicieni spoiti si jurnalisti slabi, dar cu pretentii . Rares, prostiile pe care le spui te descalifica, vorbarie mai putina , nu desfiintezi invitatii, dupa cum crezi ca ar fi fost bine. Lasa-ne pe noi sa gandim cum a fost. Dl Iohanis nu are un staf prea bun.
12 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ