Ponta, despre Comisia Nana: Eu nu mai pun gaz pe foc, ce face Băsescu cu canistra e problema lui

| 17 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va încerca pe cât posibil să nu mai 'pună gaz pe foc' în privinţa conflictului iscat privind Comisia Nana şi declaraţiile preşedintele Traian Băsescu cu privire la familia senatorului Gabriela Vrânceanu Firea, care a atins cote inacceptabile.

Premierul a mai precizat că este convins că justiţia îşi va urma cursul firesc şi că se va face dreptate.

'Nivelul de conflict la care s-a ajuns în ultimele două-trei zile este inacceptabil. Eu cel puţin, ca să spun aşa, nu doar că nu mai pun gaz pe foc, ci dimpotrivă încerc să pun cât mai multă apă. Ce va face preşedintele cu canistra după dânsul, este deja o problemă care îl priveşte. Dar eu nu voi răspunde la aşa ceva', a spus premierul.

Victor Ponta a spus că această atitudine o va adopta nu numai pentru perioada sărbătorilor de Paşte şi că îşi doreşte ca după alegerile din noiembrie România să devină o ţară mai normală şi mai liniştită.

'Până pe 16 noiembrie o să fie o ţară tulburată, dar după aceea vreau să avem o ţară mult mai liniştită, mai normală şi mai civilizată. Semnalul vine de la cei care conduc ţara', a mai spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ