Traian Băsescu face campanie pentru PMP. A semnat petiţia contra accizei la combustibil

| 14 mar, 2014

Traian Băsescu vrea să scoată românii în stradă pentru a protesta faţă de acciza pe carburanţi. Preşedintele Traian Băsescu s-a alăturat partidului pe care îl păstoreşte, PMP, în campania de strângere de semnături anti-acciză.

Vineri dimineaţă, Băsescu a mers la unul dintre corturile Mişcării Populare şi a semnat petiţia iniţiată de partidul Elenei Udrea contra creşterii accizei la carburanţi.

"Nu o sa particip la miting, dar am promis ca voi semna si eu petitia si consider ca taxa pe carburanţi este inutila, iar bugetul de stat nu avea nevoie de banii astia. Sunt bani care au ca destinatie baronii locali pentru a fi folosiţi în campanie. Eu în locul prmeierului as amana inca o dată plecând de la realitatea primelor 2 luni. Încasările din ianuarie şi februarie sunt conform planificarii", a declarat Traian Băsescu.

Despre protestul de susţinere pentru Andrei Pleşu

Chiar daca sunt alături de Plesu nu pot participa la acest miting. Miting de protest împotriva Antenei 3 din cauza atacurilor mediatice asupra lui Andrei Pleşu

În cazul recentelor zvonuri privind o eventuală candidatură a Elenei Băsescu pentru un nou mandat de europarlamentar, şeful statului a precizat că  nu a sfatuit-o nimic pe Elena. "Este majora si va lua o decizie, ea stie ca voi vota partidul Miscarea Populara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ