VADIM scoate colţii la Diasporă: “Au instalat un nepot de-al lui Hitler la Cotroceni”

| 21 noi, 2014

Curtea Constituțională a României a confirmat astăzi, cu unanimitate, rezultatele alegerilor prezidențiale și a validat alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte, dar există însă destui politicieni nemulțumiți de deznodământul scrutinului din 16 noiembrie.

Unul dintre cei mai vehemenți rămâne Corneliu Vadim Tudor. Liderul Partidului România Mare a scris în ziarul pe care-l patronează, “Tricolorul”, un text în care îi atacă în stilu-i caracteristic pe românii din străinătate, intitulat: “TOŢI CRETINII SÎNT ACUM CU POPORU-N GURĂ”.

Articolul integral semnat de fostul europarlamentar, conform paginaeuropeana.ro:

Retrăiesc, cu o uşoară undă de nostalgie, perioada delirantă de la cumpăna anilor 1989 şi 1990. Mai ţineţi minte? Toţi bişniţarii şi toate curvele răsuflate îndrugau, la televizor, verzi şi uscate. Invariabil, toţi erau cu Poporu-n gură. Şi cu Democraţia. De Europa, ce să mai vorbim? Mîncam Europă pe pîine! Astăzi, după 25 de ani, isteria se repetă. Apar nişte indivizi sub-mediocri, de mîna a paişpea, şi compară votul penibil de la 16 noiembrie cu… Revoluţia Franceză, din 1789! Şi atunci, ca şi acum, Poporul a triumfat, asta nu se discută. Mă întrebam, într-un alt articol, ce pamflet ar fi scris Arghezi, dacă ar fi apucat zilele astea pişecioase. Dar ce-ar fi scris Caragiale? – aceasta e marea întrebare. E pentru prima oară cînd îi dau dreptate unei foste „eleve“ în politică, Lia Olguţa Vasilescu. Ştiţi ce-a zis fata asta? A făcut apel la Diaspora, să revină acasă şi să-şi ia ţara înapoi. Absolut corect. Numai aşa trebuie tratată frenezia suspectă a acelora care au jucat bîza la cozile din diferite oraşe europene, ca să scape, chipurile, de comunism (?!). N-am înţeles: comunismul a dat, fiecăruia, un loc de muncă – amărît, dar sigur. Nu comunismul i-a alungat din ţară pe aceşti semeni ai noştri, ci capitalismul de junglă. A întrebat cineva cîţi români din Sibiu se milogesc pe meridianele lumii, izgoniţi şi de politica stupidă a „salvatorului naţional“? Cel puţin cîteva mii. Păi, cum vine asta: sasul îi goneşte şi tot el îi recuperează? El, şi alţii ca el, putred de bogaţi, n-au nici o vină în depopularea României? Nici Traian Băsescu n-are nici o vină, de-a lungul celor 10 ani blestemaţi, în care a deşelat ţara asta? Felicitări, draga mea LOV (Oana, pentru prieteni)! Ai avut un dascăl destul de foarte bunicel.

Citeşte şi: Corneliu Vadim Tudor, acuzat de TRĂDARE

Repet ideea: să revină acasă Diaspora, să-şi reia ţara înapoi! Cum va face ea chestia asta? Îi creează acest neamţ refuzat la export locuri de muncă? Poate că va înfiinţa 4.000.000 de posturi de traficanţi de copii, că la altceva nu se pricepe. Aaaa, să nu uit: a fost meditator. Ca şef al Statului, el ştie diferenţa dintre mediator şi meditator? Habar n-are. E prost ca noaptea. Au furat alţii pentru el şi acum i s-a umflat tărîţa-n pipotă, se crede mare Führer mare. Datorită lui, Germania va acorda României Klausa. Nu contează care, dar să sune bine în urechile Poporului. Care nu trebuie să-i dezamăgească pe nemţi şi a treia oară, că Walhala ne mănîncă! Aşa ne-a avertizat fostul Avocat al Poporului (normal, tot al Poporului), Gh. Iancu, la B1 TV: i-am dezamăgit şi în primul, şi în al doilea război mondial.

Citeşte şi: Vadim Tudor despre rezultate: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000 şi până acum

Ei, dimpotrivă, nu ne-au dezamăgit pe noi, cînd au jefuit Moldova şi Muntenia, timp de 707 zile, din decembrie 1916 pînă în noiembrie 1918. Nici cînd ne-au vîndut Basarabia la ruşi (23 august 1939, Pactul Ribbentrop-Molotov) şi Ardealul de Nord-Vest la unguri (30 august 1940, Diktatul de la Viena). Nici cînd ne-au bombardat Teatrul Naţional şi Atheneul Român. Numai românii sînt de vină în Istorie, mereu şi mereu. Niciodată alţii. Fiindcă există destui aplaudaci care le cîntă străinilor în strună.

Poate crede cineva că vor începe să curgă rîuri de lapte şi miere, odată cu instalarea acestui nepot al lui Hitler în fruntea Statului Român? Da, ar putea exista şi astfel de idioţi. Mai ales dacă îi intoxică sondajele mincinoase (dar bine plătite) ale unor bişniţari cu pretenţii de sociologi, de teapa lui Marius Pieleanu şi Vasile Dîncu, care au avut neruşinarea să pretindă că jumătate din electoratul naţionalist al meu ar fi votat, în turul II, cu un nemţălău greu de cap, aliat cu Tökeş şi Băsescu.

Aşa cum am prevăzut şi după ce un alt aventurier slab de minte, Emil Constantinescu, a fost impus de străinătate la conducerea României, voi anticipa şi acum: va fi rău, din ce în ce mai rău. Marile naţiuni sînt mînate numai de interese, tratînd naţiunile mici ca pe nişte slujnice sau prostituate. Nu-i pune nimeni la televizor, acestui retardat K.I., o întrebare-cheie? „Domnule Iohannis, aţi fi în stare să muriţi pentru România?“. Prevăd răspunsul: ghinion… din meditaţii… ca dascăl, sînt obişnuit să pun eu întrebări…

Citeşte şi: Corneliu Vadim Tudor: Nu voi vota niciodată un om de o altă ETNIE

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

31 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
gela
mult mai bun un nepot de Hitler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 noi, 2014
Alex
CV sau VC
Pacat de tine CV Tudor, ne stirnesti mila si greata cu limbajul tau...esti un ne-adaptat la realitatile oamenilor din jurul tau...pacat de functia pe care inca o mai ai...dar cit timp te va mai sustine adeptii partidului tau...nu meriti sa fii membru, ce sa mai vorbim de sef de partid...vai si-amar de unde ai ajuns cu ideile tale bolnave...
22 noi, 2014
banat
credeam ca ai materie cenushie mai multa
te agreeam intr-o oarecare masura insa se pare ca alergi dupa ciolan...
ghinion .... de data asta te-ai ales cu ciolanul mai mik... mult norok ...
nu pot sa-tzi contest inteligentza shi cunoshtintzele insa se pare ca ai luat-o prea tare pe aratura de data asta
23 noi, 2014
Florentin
D-le vadim daca erati dvs presedintele Romaniei demult eram in razboi cu Ungaria.Mai bine prefer asa cum spuin duneata nepotul lui Hitler decat pe lepadatura comunista.Oare a-ti uitat cand pe vremea comunismului ridicati osanale conducatorului mult iubit si savantei de renume mondial? Va rog aduceti-va aminte cate poezii si osanale le scria-ti si le ridicati in slavi cultul personalitatii.Oare preferati in continuare comunismul decat adevarata ordine in tara.Daca va mai aduce-ti aminte de istorie sub domnia carui rege Romania s-ia obtinut Independenta in 1877 si sub care rege in 1918 pe 1 Decembrie Transilvania s-a unit cu tara-mama Romania?La primul eveniment era rege Carol 1 ma refer la obtinerea independentei in 1877 si la cel de-al doilea eveniment si ma refer la Unirea cea mare din 1918 Romania era sub domnia regelui Ferdinand si amandoi erau din dinastia de Hohenzollern.
22 noi, 2014
alfi
Vadim, esti bolnav grav omule...
Mai bine ,,pe nepotul lui Hitler,, decat un sovinist cretin precum esti tu!
Vezi ca la latrinele de la antena 3, a mai ramas ceva si pentru tine, mars la lins acolo...
22 noi, 2014
Dascălu D. Paul
Stimate domnule Vadim Tudor,aţi promis că dacă d-l Klaus Iohannis va ajunge preşedinte al României,d-voastră veţi ajunge preşedinte al Germaniei. Vă veţi mai ţine de cuvînt? Pe Alexandru Ioan Cuza cine la detronat de la conducerea României?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ