Klaus Iohannis a coborât campania la un noul nivel de josnicie

| 14 noi, 2014

Klaus Iohannis  a coborât campania la un noul nivel de josnicie, prin faptul că acesta a arătat lipsă de fair-play atât în dezbaterea de la Realitatea Tv, cât mai ales la cea de la B1TV. Candidatul PNL-PDL a fost agitat, s-a uitat pe pereți, a evitat contactul direct cu Ponta, a ridicat tonul și a lansat jigniri la adresa contracandidatului Ponta.

Liberalii candidatului ACL, Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale, duc campania la un nou nivel de josnicie și parvenitism. Conștienți de faptul că Alianța Creștin Liberală se îndreaptă iminent spre eșecul final de pe 16 noiembrie, datorită gafelor revoltătoare și incredibile ale candidatului lor, Klaus Iohannis, liberalii încep să abereze prin diverse fapte.

Senatorul PNL Vâlcea, Dan Nițu , a declarat într- o conferință de presă că dacă candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, va câștiga cel de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, acesta și întreaga sa familie vor renunța la ortodoxism.

Citeşte şi: Culmea campaniei – economiștii lui Iohannis acuză CE că dă date favorabile lui Ponta

Incredibil mod al liberalului de a fugi de eșecul pe care fuziunea PNL – PDL îl va marca în cadrul alegerilor din 2014 pentru Palatul Cotroceni. Desigur, frica și lașitatea a fost transmisă pe linie de partid începând de la Klaus Iohannis, care a demonstrat că este un fricos, prin evitarea dezbaterilor electorale cu contracandidatul său, Victor Ponta, prin toate mijloacele posibile.

Klaus Iohannis nu a avut curajul de a onora invitația celui mai urmărit post de televiziune, Antena 3, de a participa la o confruntare cu Victor Ponta. Premierul României a așteptat în cadrul emisiunii să-și facă simțită prezența contracandidatul său, Klaus Iohannis, însă doar liniște și tăcere din partea acestuia. Astfel, oare cum vrea Iohannis să fie Președintele României, dacă fuge cu disperare de întrăbările poate incomode ale unor jurnaliști profesioniști?

Citeşte şi:  Încercări disperate ale lui Iohannis de a scoate oamenii în stradă. DOVADA politizării şi coordonării


Bineînțeles, invitațiile de la Realitatea TV și B1 TV, care sunt tunurile mediatice ale Președintelui Traian Băsescu, au fost acceptate de Klaus Iohannis. Însă chiar și în „teren neutru”, Iohannis a fost dezarmat de către contracandidatul său, Victor Ponta, și a dovedit cât de nepregătit este pentru a deveni Președintele românilor.

Iohannis a făcut gafă după gafă în cadrul celor două dezbateri televizate, de la faptul că acesta nu a știut cât este pensia minimă în România, până la lipsa de cunoaștere a propriilor lideri din partid. Klaus Iohannis nu a știut să răspundă cine este șeful PNL Argeș, atunci când a fost întrebat de către contracandidatul său, Victor Ponta.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Ce mită electorală au pregătit oamenii lui Iohannis


Așadar, Klaus Iohannis  a coborât campania la un noul nivel de josnicie, prin faptul că acesta a arătat lipsă de fair-play atât în dezbaterea de la Realitatea Tv, cât mai ales la cea de la B1TV. Candidatul PNL-PDL a fost agitat, s-a uitat pe pereți, a evitat contactul direct cu Ponta, a ridicat tonul și a lansat jigniri la adresa contracandidatului Ponta. Și asta în timp ce Victor Ponta zâmbea, oferea răspunsuri bine argumentate, dădea soluții pentru problemele reale ale societății și nu lozinci ca Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2014
anton
Andrei Pop, chiar daca ai scris articolul la repezeala (urgent, dictare prin telefon) verifica-l, ca sa elimini greselile de tipar. Pentru veridicitatea afirmatiilor din articol ai o scuza - ochelarii.
15 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Stresate mai sunt slugile nestiutoare de carte ca-si vor pierde simbria si asa furata din buzunarele noastre , Cu ticalosii nu dialoghez (noi suntem milioane nu cateva mii de lipitori);
15 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Sunt teribil de stresate slugile ca nu vor mai primi simbria si asa furata din buzunarul romanilor (cateva mii de nemernici contra milioane de romani).
15 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Sunt teribil de stresate slugile ca nu vor mai primi simbria si asa furata din buzunarul romanilor (cateva mii de nemernici contra milioane de romani).
15 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Sunt teribil de stresate slugile ca nu vor mai primi simbria si asa furata din buzunarul romanilor (cateva mii de nemernici contra milioane de romani).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ